
Burhanettin Bulut'tan yeni yıl mesajı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Bulut, yayımladığı mesajda;
“2025, hepimiz için zor ve acı bir yıl oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’i ve Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’ı kaybettik. Bu kayıplar, yüreğimizde derin izler bıraktı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar başta olmak üzere birçok belediye başkanımız ve mücadele arkadaşımız haksız ve hukuksuz biçimde tutuklu bulunuyor.

Silivri zindanlarında yeni yıla girecek yol arkadaşlarımızın yokluğu, 2026 yılını buruk bir şekilde karşılamamıza neden oluyor.
Ancak bu karanlık tablo, umudumuzu teslim aldığımız anlamına gelmiyor.
Tam tersine; bu adaletsizlikler dayanışmamızı büyütüyor, adalet ve demokrasi mücadelemizi daha da güçlendiriyor. Tarih boyunca bu topraklarda hiçbir baskı, hiçbir dört duvar halkın iradesini teslim alamamıştır.
2026 yılı Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde bir mücadele yılı ve iktidar yürüyüşümüzün kararlılıkla sürdüğü bir yıl olacaktır.
Hukukun yeniden tesis edildiği, adaletin kişilere göre değil kurallara göre işlediği; gençlerin geleceğe güvenle baktığı, emekçilerin ve emeklilerin insanca yaşayabildiği bir Türkiye özlemimizi büyütüyoruz.
Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkeye umudu, adaleti ve özgürlüğü getirme sorumluluğunun bilincindeyiz. Bu zor günler geçecek; hak, hukuk ve demokrasi mutlaka kazanacaktır.
Silivri zindanlarında yeni yıla girecek yol arkadaşlarımız başta olmak üzere, tüm yurttaşlarımızın ve Adanalı hemşehrilerimin yeni yılını yürekten kutluyor, 2026 yılının ülkemize barış, adalet ve özgürlük getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.