1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Plandemi Büyük Buluşma Platformu'ndan Adana buluşmasına davet
Plandemi Büyük Buluşma Platformu'ndan Adana buluşmasına davet

Plandemi Büyük Buluşma Platformu'ndan Adana buluşmasına davet

Plandemi Büyük Buluşma Platformu 25 Ekim 2021 tarihinde saat 13'te Adana'da 16:30'da da İskenderun'da buluşma gerçekleştirecek.

A+A-

Plandemi Büyük Buluşma Platformu "İnsan Ailemizle Buluşuyoruz" başlıklı etkinliğin Adana buluşmasını bugün saat 13:00'te İsmet İnönü Parkı'nda gerçekleştirecek.

1157706e-0186-486d-b735-92f7a4ca8fbd.jpg

Platformdan yapılan açıklama şöyle:

Bizler kimsenin özgürlük alanına veya tercih alanlarına nasıl ki müdahale edilmesini doğru bulmuyor isek bir başkaları da, vergisini veren milyonlarca insanın yaşam hakkına müdahale etme hakkına sahip değildir. Bu kanunlarla açıkça belirtilmiştir. Ülkemiz genelgelerle değil, anayasa da ifade edilen yazılı kanunlarla yönetilmektedir. Bu kapsamda varlığı tespit edilememiş sürekli varyantlarının olduğu, hatta dozlarının dahi hiç bir işe yaramadığı üretici firma yöneticileri tarafından sıkça ifade edilen bu sıvıların hiç bir yanı sorgulanamamaktadır. Kamu, özel veya medya da süreç tek taraflı yürütülmektedir. Alanında sorgulayan uzman doktorlara veya toplumun sağlığını bu yönde düşüp araştıran kişi veya kişilere söz hakkı tanınmamaktadır.

Nitekim, "Aşı gönüllülük esasına dayalı yürütülen bir tıbbi müdahaledir ve öyle de olmalıdır. Mutasyona uğrayan hiç bir virüs aşıyla son bulmamış aksine grip virüsünün dahi onaylanmış fazları tamamlanmış olmasına rağmen grip influenza virüsüne engel olamadığı bilinmektedir. Aramızda uzman doktorların ve avuklatların da olduğu il ziyaretlerimizi yapıyoruz. İnsanların bu süreçte yalnız bırakıldığını, psikolojik olarak travmalar yaşadığını da bilmekteyiz. Sıvı dayatmasına maruz kalan insanlara yapılan baskılar maddi, manevi ve ailevi hasarlara yol açtığı araştırmalarımız neticesinde ortaya çıkmıştır. Bizler sorgulayan insanlarız. Gönüllü olan hiç kimseye "aşı olmayın" diye bir çağrı yapmıyoruz. Ama her yerden tersi çağrıyı 7/24 baskıyla görmekteyiz. Bizler, niçin aşı olmak istemediğimizi, bizimle aynı fikirde olanlarla paylaşıyoruz. "Aşı karşıtı değiliz. Aşı dayatmasına karşıyız. Covid sıvılarının bir aşı olmadığını ve niye aşı olmak istemediğimizi ifade ediyoruz." Avukat nezdinde il il ziyaretlerimiz kapsamında Adana'da sıvı dayatmasına direnen insanlarla bir araya geleceğiz. Buradaki amaç kişilerin tercih sebebi olması gereken bir sıvının her türlü reklam, algı ve korku kampanyasıyla yürütülüp sanki herkes gönüllü olmuşcasına propaganda yapılmaktadır. İnsanlar işlerini kaybetmemek, var olan ekonomik çıkmazda geçim sıkıntısı yaşamamak uğruna özgürlükleriyle, iş ve yaşam hürriyetleri elinden alınarak tehdit edildi ve PCR uygulamasıyla sıvılamaya zorunlu bırakıldı.

Rakamların da şeffaf olunmadığı Aşı olanında bulaştırıcı olduğu hatta aşıdan sonra kalp krizi vakalarının arttığını, aşı mağduriyetlerinin göz önünde bulundurulmadığı karanlık bir dönemi yaşıyoruz. Ziyaretlerimiz de bilgilendirme maksadı taşımakta, siyasi, dini veya ideolojik bir söylem yer almamaktadır. 

PLANDEMİ BÜYÜK BULUŞMA PLATFORMU

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.