10 dakika kala nüfus cüzdanı çıkartıldı, sınava yetiştirildi

Nüfus cüzdanını evde unutan öğrencinin yardımına polis koştu

 Adana’nın Aladağ ilçesinde bursluluk sınavına girmek isteyen ancak nüfus cüzdanını evde unutan öğrencinin imdadına polisler yetişti.


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için Aladağ Atatürk İlkokulu'nda sınava girecek olan ismi açıklanmayan kız öğrenci, nüfus cüzdanını evde unuttuğunu fark edince polisten yardım istedi.


Aladağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, 10 dakika kalan sınava yetişmesi için seferber oldu. Öğrencinin kimliğini Aladağ Nüfus Müdürlüğünden çıkartan ekipler öğrenciyi tekrar sınava yetiştirdi. Polis ekipleri ve öğrencinin o anları ise kameralara yansıdı.

GÜNDEM Haberleri

Seyhan Belediyesi tüketici sağlığına kastedenlere göz açtırmıyor; hijyen kurallarına uymayan iş yeri mühürlendi
Madenciler Günü’nde Adana’da geniş katılımlı buluşma
HSK üyelerinden Adana Barosu’na önemli ziyaret
Başkan Demirçalı ve Başkan Vekili Geçer, Kozan Yolu esnafıyla buluştu
Kısacık: “Dar ve orta gelirli için konut sahibi olmak artık bir hayal”