13 yaşındaki çocuk sulama kanalında boğuldu

Adana'da Kasım ayında serinlemek için sulama kanalına girip akıntıya kapıldıktan sonra kaybolan çocuğun cesedi, arama çalışmaları sonucu bulundu.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi Bahar Caddesi'nde, dün, Yusuf Bedir (13), kardeşi A. Bedir (12) ile Kasım ayında serinlemek için sulama kanalına girmiş ve iki kardeş akıntıya kapılmıştı. A. Bedir sudan vatandaşlar tarafından çıkartılırken, Yusuf Bedir akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

Yusuf Bedir'i bulmak için yeniden arama çalışması başlatıldı. Savcılığın talimatıyla suyu kesilen kanalda arama yapan ekipler, çocuğun cesedini buldu. Olay yerindeki incelemelerin ardından Bedir'in cenazesi, yakınlarına teslim edilmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YAŞAM Haberleri

Adana’da Ortak Ses: “Oya Tekin Serbest Bırakılsın”
Adana Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ediyor
Adana’da bir yanda kar, bir yanda bahar
Şehit polisin adı memleketi Feke’de okula verildi
Akdam'da 1000 fidan toprakla buluştu