17 gün tutuklu kalan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüştü

Yüreğir Kaymakamlık korumaları ile yaşanan tartışma sonrasında 17 gün tutuklu kalıp serbest bırakılan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım CHP Genel Merkezi'nde

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kaymakamlık korumaları ile CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım arasında yaşanan tartışma, Türkiye gündeminde geniş yer bulmuştu.

Eren Yıldırım önce gözaltına alınıp serbest bırakılmış daha sonrasında ise tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Yapılan itirazlar neticesinde 17 gün tutukluluk süresi sonrasında serbest bırakılan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve CHP Adana Gençlik Kolları üyeleri de Yıldırım ve Kılıçdaroğlu görüşmesine eşlik etti.

GÜNDEM Haberleri

Adana Sanayi Odası Başkanı Kıvanç: “Küresel ticarette rekabetin kuralları yeniden yazılıyor”
Adana’da metrekareye 138 kilogram yağış: 1.257 su baskını yaşandı
Kredi kartı limiti yükseltme vaadiyle milyonluk vurgun
Kozan’da tekel bayisi kana bulandı: Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü
TOGG, suyun içinde böyle ilerledi