57. Alay Şehitleri Cami inşaatı bitme aşamasına geldi

Çanakkale Savaşı'nda savaşan ve hayatını kaybeden 57. Piyade Alayı askerleri anısına yaptırılan 57. Alay Şehitleri Cami inşaatı bitme aşamına geldi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ve Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, 57. Alay Şehitleri Cami inşaatında incelemelerde bulunarak çevre düzenlemeleri hakkında bilgi aldı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlü Kaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter Vekili Dr. Mehmet Cingöz’ün de eşlik ettiği incelemede Rektör Prof. Dr. Tuncel, verdiği desteklerden dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Tuncel, üniversite içerisinde bulunan ibadethanenin yapımının tamamlanması için çalıştıklarını belirterek sona yaklaşıldığını ifade etti. Prof. Dr. Tuncel, hayırseverlerin ve kurumların desteği ile caminin kısa zamanda ibadete açılacağını kaydetti.

YAŞAM Haberleri

Adana'da kaç cami var? İşte şaşırtan rakam
Polislerin maaş sisteminde devrim: Mesai ücreti 17 bin TL’ye kadar çıkabilecek
Ahmet Ayhan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıçam’da Adana’nın bir değeri daha ölümsüzleşecek. Müzesi yapılacak.
Adana'da gökyüzüne mor balonlar bırakıldı