7 yaşındaki Cumali kayıp, Başkan Zeydan Karalar aileyi ziyaret etti, arama ekipleriyle bir araya geldi.

Adana’nın Karataş İlçesi Bahçe Mahallesi’nde kaybolan 7 yaşındaki İsmail Timi’nin bulunması için AFAD, Jandarma ve Büyükşehir ekipleri teyakkuz halinde arama çalışması gerçekleştiriyor.

Kaybolan çocuğun ailesini ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, acı çeken anneyi teselli etmeye çalıştı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 12 Nisan’da Karataş İlçesi’nin Bahçe Mahallesi’nde kaybolan 7 yaşındaki İsmail Timi’nin ailesini, mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı çadır kentte ziyaret etti. 

Başkan Zeydan Karalar aileyi teselli etmeye çalıştı ve görevlilerin yürüttüğü çalışmalar hakkında aileyi bilgilendirdi. Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Ailenin feryadını duyuyorsunuz. Çocuk kayıp ve ailesinin tek isteği Cumali’nin bulunması. Çocuklarının kaybolduğunu bütün Türkiye’ye duyurmak istiyorlar. Ailenin tek istediği çocuklarının bulunması. Biz de Cumali’nin bir an önce bulunarak ailesiyle buluşmasını istiyoruz.”

Büyük acı yaşayan ve ağlayarak çocuğunun ölü ya da diri bulunmasını isteyen anne Karanfil Timi’yi teselli etmeye çalışan Başkan Zeydan Karalar, “Sayın Valimiz geldi ve konuyla bizzat ilgileniyor, ben buradayım, AFAD, Jandarma burada. Büyükşehir’in itfaiyesi, ASKİ araçları, Denizcilik Şubemiz arama çalışmalarına destek veriyor” dedi. 

Başkan Zeydan Karalar arama çalışmalarına katılan ekiplerle de bir araya geldi.

SİYASET Haberleri

Aziz İhsan Aktaş davasında ne oldu? Başkanlar serbest kalacak mı? İşte düm detaylar...
Zeydan Karalar duruşmasında talepler reddedildi! Yargılama süreci yeni aşamaya geçti!
Avukat Hüseyin Ersöz’den, tutuksuz sanık Aziz İhsan Aktaş’ın duruşmaya korumalarla gelmesine tepki geldi!
AK Parti Seyhan ve Ceyhan ilçe yönetimleri belli oldu; Aynı isim iki listede yer aldı
Dağlı: "İstişare kültürümüz, birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür"