Abdulhalim Gökçedağ son yolculuğuna uğurlandı

Ceyhan’da hayırseverliğiyle tanınan Abdulhalim Gökçedağ, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti; merhum, Sağkaya Köyü’nde yoğun katılımla son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı İbrahim Gökçedağ’ın amcası, Ceyhan’da hayırsever kimliğiyle tanınan Abdulhalim Gökçedağ (81), tedavi gördüğü Adana Şehir Hastanesi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Merhum Gökçedağ, Ceyhan’ın Sağkaya Köyü’nde düzenlenen cenaze töreniyle dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti İl Başkanı Tamer Dağlı, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Gökçedağ ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayatı boyunca hayır işlerine öncülük eden Abdulhalim Gökçedağ, eşi Ülkü Gökçedağ ile birlikte 2013 yılında 16 derslikli Ülkü–Halim Gökçedağ İlkokulu’nu yaptırarak binlerce öğrencinin eğitimine katkı sağlamıştı. 25 yıl boyunca biriktirdikleri 650 bin TL’yi okul yapımı için harcayan çift, “Çocuğumuz olmadı ama bu okulda binlerce çocuğumuz olacak” sözleriyle hafızalara kazınmıştı. Dönemin Adana Valisi merhum Hüseyin Avni Coş da bu davranışı “örnek bir hayırseverlik” olarak nitelendirmişti.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı İbrahim Gökçedağ, amcasının vefatına ilişkin duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Biz de onu bir baba gibi görerek her zaman yanında olduk. Beklenmedik vefatı bizleri derinden üzdü. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun” dedi.

GÜNDEM Haberleri

Kozan’da temizlik işçilerinden anlamlı bayramlaşma
Adana'da atlara eziyet ettiği iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı
Kozan’da hayrat çeşmesine saldırı: Vatandaşlar tepki gösterdi
Pozantı’da taşkın tehlikesi: Menfezler temizlendi, ulaşım açıldı
Kozan’daki kazada hayatını kaybeden İlknur Anaç toprağa verildi