Abdullah Doğru duyurdu; Karataş Su Ürünleri OSB’de ihale süreci başladı

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Karataş Tarıma Dayalı İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işi için ihale sürecinin başladığını açıkladı.

Adana’nın ekonomik kalkınmasına katkı sunması beklenen Karataş Tarıma Dayalı İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi’nde önemli bir aşamaya geçildi. AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, yaklaşık 1 milyar 292 milyon TL bedelli altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işi için ihale sürecinin resmen başladığını duyurdu.

Yatırım kapsamında organize sanayi bölgesinin temel altyapı çalışmaları ile elektrik dağıtım şebekesinin hayata geçirilmesi hedefleniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin üretime hazır hale getirilmesi amaçlanıyor.

Milletvekili Abdullah Doğru, yatırımın yalnızca Karataş için değil, Adana ekonomisi açısından da stratejik öneme sahip olduğunu belirtti. Doğru, projenin tamamlanmasıyla su ürünleri sektöründe üretim kapasitesinin artacağını, yeni istihdam alanlarının oluşacağını ve ihracata katkı sağlanacağını ifade etti.

Yatırımın hayata geçirilmesine katkı sunanlara teşekkür eden Doğru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu. Karataş Tarıma Dayalı İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi’nin Adana’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Doğru, projenin bölgenin ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

GÜNDEM Haberleri

Adana daire yatırımında Türkiye’nin ilk 10 şehri arasında
Vali Yavuz: “Adana’yı herkesin güven duyduğu bir şehir haline getireceğiz”
Adana'da geri dönüşümde yeni dönem: Ambalajını getirene 1 TL
Adana’da Kabotaj Bayramı’na görkemli kutlama
İstanbul Lider Koleji Adana Kampüsü'nden çocuklara eğitici ve eğlenceli yaz okulu