Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adana'daki hakim ve savcılara başarılar diledi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adana’da yapımı başlayan Adana Adli Tıp Grup Başkanlığı yeni hizmet binasının temel atma törenine katılarak, adalet hizmetlerinde gelinen noktayı ve kentin stratejik önemini vurguladı.

Törende konuşan Bakan Tunç, Adana’nın bölgesel kalkınmadaki kritik konumuna işaret ederek, “Adana için ne yapsak azdır. Yeni Adli Tıp Grup Başkanlığı binası yalnızca Adana’ya değil, Osmaniye ve Mersin gibi çevre illere de hizmet verecek; adaletin daha hızlı ve etkin şekilde tecellisine katkı sağlayacaktır.” dedi. 15.869 m² kapalı kullanım alanına sahip olacak modern tesisin 500 gün (bir yılı biraz aşan süre) içinde tamamlanacağını ifade eden Tunç, projenin teknoloji ve donanım açısından Türkiye’nin en modern adli tıp merkezlerinden biri olacağını kaydetti.

“Türkiye Yüzyılı’nı Adım Adım İnşa Ediyoruz”

Bakan Tunç, Valilik, Adliye Sarayı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Adana Barosu ziyaretlerinde adalet teşkilatının çalışmalarına dikkat çekerek, hâkim ve savcılara başarılar diledi.
AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda partililerle buluşan Tunç, “Teşkilatımızın gayreti ve milletimizin güçlü desteğiyle Türkiye Yüzyılı’nı adım adım inşa ediyoruz. Adana, bu vizyonun öncü şehirlerinden biridir. Hep birlikte güçlü yarınlara yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

SİYASET Haberleri

Orhan Sümer’den hızlı tren tepkisi: "Hızlı tren değil, yavaş tren hikayesi!"
Burhanettin Bulut: Milyonlarca vatandaş borç batağında
AK Parti Seyhan’da 13. Bölge mahalle toplantısı yapıldı
MHP 57 yaşında: Yusuf Kanlı’dan Kızılelma vurgusu
Adana'da "Büyük Kucaklaşma Mitingi": Karalar ve Özel Adanalılara seslendi