Adana 01 FK’da İnegöl maçı öncesi büyük prim: Galibiyete 1 milyon TL!

Fahri Başkan Atilla Yıldırım, takımın yükselen performansını överken İnegölspor deplasmanı için 1 milyon TL’lik galibiyet primi açıklayarak motivasyonu en üst seviyeye çıkardı.

Adana 01 Futbol Kulübü Fahri Başkanı Atilla Yıldırım, kulübün kuruluşundan bu yana ciddi bir gelişim gösterdiğini belirterek yönetimin çalışmalarını övgüyle değerlendirdi. “Başkan Menderes Kutlu ve kulübü büyük işler başarıyor. Adana futboluna yeni bir heyecan getirdiler” diyen Yıldırım, takımın devre arasında nokta transferlerle daha da güçleneceğini ifade etti.

Cumartesi günü oynanacak İnegölspor deplasmanı için yoğun hazırlıkların sürdüğünü belirten Yıldırım, teknik heyetin disiplinli çalışmasıyla takımın sahada güçlü bir görüntü verdiğini söyledi. “Bu maçtan galibiyet parolasıyla çıkıyoruz” ifadelerini kullanan Yıldırım, taraftar desteğinin her geçen gün arttığını da vurguladı.

Yıldırım, konuşmasının en dikkat çekici bölümünde ise galibiyet primine değindi. Takımın performansını ödüllendirerek motivasyonu artırmak istediklerini belirten Yıldırım, “İnegöl maçında galibiyet primine 1 milyon TL vereceğiz” dedi.

Bu açıklama, hem takım içinde büyük heyecan yarattı hem de Adana futbol kamuoyunda geniş yankı buldu. Yıldırım, kulübün vizyonu ve istikrarıyla ligde önemli bir konuma doğru ilerlediğini belirterek Adana futbolunun geleceği adına umutlu olduğunu dile getirdi.

SPOR Haberleri

Adanaspor camiası yasta: Tahsin Filinta hayatını kaybetti
Adana Demirspor maddi kriz nedeniyle Iğdır FK maçına çıkamayabilir
Adanalı eski milli futbolcu Faruk Karadoğan hayatını kaybetti
Adana Demirspor Tribününde Tek Başına Oturan Çocuk Türkiye Gündeminde
ÜNİLİG basketbol eleme müsabakaları Çukurova Üniversitesi'nde başladı