Adana Barosu Başkanı Av. Volkan Böke’nin yer aldığı koşuda; Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Saygılı, Genel Sekreter Av. Hasan Soylu, Sayman Av. Zülal Elmalı Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Doğhan Doğan, Av. Özgür Barış Telli, Av. Deniz Gökçe Kavaklı, Av. Muammer Yılancıoğlu, Av. Barış Soğukpınar, Adana Masterler Atletizm Spor Kulübü Başkanı Necmi Tadır ile kulüp üyeleri Ali Akçakaya, Lütfi Yağcı, Erdal Yağcı, Veysel Coşkun, Bekir Kaya, Mehmet Demir, Adem Akdağ, Ahmet Çaykara, Şaban Batmaz, avukatlar ve vatandaşlar bulundu.
Baro Başkanı Av. Volkan Böke, katılan herkese teşekkür ederek “Cumhuriyet bizler için özgürlük, eşitlik ve adaletin teminatıdır. Adana Barosu olarak Cumhuriyetin kazanımlarına, Atatürk ilkelerine sahip çıkmaya ve onları yaşatmaya devam edeceğiz. Bugün burada sizlerle sporla, dayanışmayla ve Cumhuriyet coşkusuyla bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz koşumuzla, 102. yıla yakışır bir etkinlik gerçekleştirmek istedik ve sizlerin katılımı sayesinde bunu başardık. Katılan tüm meslektaşlarımıza ve misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
Ellerinde Atatürk ve Türk bayrakları ile koşan katılımcılara parkur sonunda Başkan Av. Volkan Böke tarafından katılım rozeti takdim edildi.
GÜNDEM Haberleri
Kozan’da tekel bayisi kana bulandı: Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü
TOGG, suyun içinde böyle ilerledi
Türk Kızılay’dan Vali Mustafa Yavuz’a hayırlı olsun ziyareti
Kozan’da yağış kazayı beraberinde getirdi: Kamyonet devrildi
Otomobiline yürürken fenalaştı, hayatını kaybetti