Adana basın camiası yasta: Ersen Tüzener hayatını kaybetti!

Adana’nın basın ve radyo camiasının önde gelen isimlerinden Ersen Tüzener, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Adana’nın sevilen radyo programcılarından ve basın camiasının tanınan isimlerinden Ersen Tüzener, dün gece geçirdiği ani kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

Uzun yıllar boyunca Adana'nın yerel medya kuruluşlarında görev yapan Tüzener, kendine has üslubuyla Adanalı dinleyicilerin gönlünde yer edinmişti. 2015 genel seçimlerinde MHP Adana milletvekili adayı olarak da siyaset sahnesine adım atan Tüzener, kentteki sosyal ve kültürel faaliyetlerde aktif rol oynamasıyla tanınıyordu.

Ani vefatı, sevenleri ve meslektaşları arasında büyük üzüntü yarattı.

GÜNDEM Haberleri

Ebubekir Yıldırım’dan Ahmet Davutoğlu paylaşımı: “Vefa ve güzel hatıralar ömür boyu yaşar”
Ceyhan Nehri’nde kaybolan Cuma Tosun’un cansız bedenine ulaşıldı
Adana’daki 3 kişinin hayatını kaybettiği cinayette acılı baba konuştu: “Yardım etmek istemişler sadece”
Yüreğir’de husumet kanlı bitti: Yoldan geçen kişi kurşunların hedefi oldu
Mobil DOA dönemi başlıyor: Bakkal ve büfelerde depozito iadesi yapılabilecek