Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer yangın mağdurlarını ziyaret etti

Bey ve Mıdık mahallelerinde çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen Güngör Geçer, belediyenin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu vurguladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Bey ve Mıdık mahallelerinde meydana gelen yangınların ardından evleri zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangından etkilenen hemşehrilerle birebir görüşen Geçer, yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için belediyenin süreci yakından takip ettiğini belirtti.

Ziyaret sırasında vatandaşların taleplerini dinleyen Güngör Geçer, “Belediye olarak hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Yaraları hep birlikte saracağız” dedi. Yangın sonrası yürütülen çalışmalar hakkında ilgili birimlerden bilgi alan Geçer, ihtiyaçların karşılanması ve hasarların telafisi için ekiplerin koordinasyon halinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

GÜNDEM Haberleri

Kozan’da orman işçisinin acı sonu: Tomrukların altında kalarak hayatını kaybetti
Adana’da Asri Mezarlık alt geçidinde çalışmalar sürüyor: D-400 trafiğinin rahatlaması hedefleniyor
Adana Lezzet Festivali’nde 10. yıl buluşması: Gastronomi dünyası Adana’da buluşacak
Bir kentin sessiz çığlığı: Vedat Kahyalar Küçüksaat’e konuştu
Yüreğir’de restoranlara sıkı denetim: Ruhsat ve hijyen şartları incelendi