Adana Büyükşehir belediyesi otobüsleri artık belediye bünyesinde

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sürpriz bir karara imza atarak belediye otobüslerinin artık taşeron firma eliyle değil belediye bünyesinde tamir ve bakımının yapılacağını açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı  Zeydan Karalar, sürpriz bir karara imza atarak belediye otobüslerinin artık taşeron firma eliyle değil belediye bünyesinde tamir ve bakımının yapılacağını açıkladı.

Yapmış olduğu  açıklamada; 
“Artık otobüslerimizin tamir ve bakımını taşeron firmalarla değil, belediyemiz bünyesindeki uzman personel ile yapacağız. 

Taşeron firmada belediye otobüslerimizin tamir, bakım ve onarımını yapan emektar arkadaşlarımız salı gününden itibaren belediyemizde istihdam edilecek. Otobüslerimizin bakımı daha az maliyetle, daha hızlı yapılacak.

Adana’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi

YAŞAM Haberleri

Adana’da Ortak Ses: “Oya Tekin Serbest Bırakılsın”
Adana Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ediyor
Adana’da bir yanda kar, bir yanda bahar
Şehit polisin adı memleketi Feke’de okula verildi
Akdam'da 1000 fidan toprakla buluştu