Adana Büyükşehir’de gençlik değişimi buluşması

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Almanya’nın Bielefeld kentinde düzenlenen gençlik değişimi projesine katılan öğrencilerle 19 Mayıs kapsamında bir araya geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerle buluşma gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Almanya’nın Bielefeld şehrinde düzenlenen gençlik değişimi projesine katılan öğrencileri belediyede ağırladı.

“Gençlerimizin her zaman yanındayız”

Gençlerle sohbet eden Geçer, uluslararası projelerin gençlerin kişisel gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Farklı kültürlerle bir araya gelen gençlerin sosyal ve akademik anlamda önemli kazanımlar elde ettiğini ifade eden Geçer, belediye olarak gençlere yönelik projeleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Geçer, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Geçer, öğrencilere teşekkür ederek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

GÜNDEM Haberleri

Karaisalı’da avokado üretimine yeni sera yatırımı
Adana'da Gençlik ve Spor Festivali için geri sayım başladı
Alparslan Kuytul operasyonunda gözaltı sayısı 62’ye çıktı; İki avukatı da gözaltına alındı
Hasan Şevk, Karaisalı Orman İşletme Müdürü olarak göreve başladı
Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, Adana Ticaret Odası heyetini ağırladı