Adana Demirspor-Elazığspor maçının bilet fiyatları belli oldu: Satışlar başlıyor

Adana Demirspor’un Nesine 2. Lig’in 2. haftasında sahasında Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkıyor. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak mücadelede bilet fiyatları 150 TL’den başlayacak, VIP tribün bileti ise 1000 TL olacak.

Adana Demirspor, ligin ikinci haftasında taraftarı önünde Elazığspor’u konuk edecek. Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde kulüp, bilet fiyatları ve satış noktalarına ilişkin ayrıntıları duyurdu.

Kulübün açıklamasına göre karşılaşmanın biletleri saat 19.40 itibarıyla online olarak satışa sunulacak. Taraftarlar biletlerini internet üzerinden ya da belirlenen fiziki satış noktalarından alabilecek.

Biletler 150 TL’den başlıyor

Karşılaşmada Maraton Alt tribünü için bilet fiyatı 150 TL olarak belirlendi. Kuzey Kale Arkası Alt ve Misafir tribünü biletleri de 150 TL’den satılacak.

Mücadeleyi VIP tribününden takip etmek isteyen taraftarlar ise 1000 TL ödeyecek.

Kağıt bilet satışı da yapılacak

Online satışın yanı sıra kağıt bilet tercih eden taraftarlar için de fiziki satış imkânı sağlanacak.

Biletler perşembe ve cuma günleri 11.00-19.00 saatleri arasında Duygu Kafe Store Mağazası’ndan alınabilecek. Maç günü ise Yeni Adana Stadyumu gişelerinden satış yapılacak.

Dijital kart zorunluluğu yok

Adana Demirspor, taraftarların merak ettiği dijital kart uygulamasıyla ilgili de açıklama yaptı. Kulüp, Nesine 2. Lig’de dijital kart uygulamasının bulunmadığını ve Elazığspor karşılaşması için dijital karta ihtiyaç duyulmayacağını bildirdi.

Taraftarlar maç biletlerini “Biletini Al” uygulaması, Biletinial veya stadyum gişeleri üzerinden temin edebilecek.

Kulüp ayrıca bilet satın almak için “Biletini Al” uygulamasının güncellenmesinin de gerekmediğini belirtti.

Adana Demirspor ile Elazığspor arasındaki mücadele cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak.

SPOR Haberleri

Adana Demirspor PFDK’ya sevk edildi
Adana Demirspor’da Mehmet Ergel tüm alacaklarından vazgeçti
Adanaspor’da Emre Toraman ve Volkan Öztürk PFDK’ya sevk edildi
AOSB’de basketbol heyecanı başladı: 3. Geleneksel Turnuva’da ilk maçlar oynandı
Güngör Geçer: “Kızıldağ Karakucak Güreşleri nesilden nesle aktarılan kahramanlık destanıdır”