Adana Demirspor harekete geçti

Adana Demirspor, yeni sezonda Bolu'daki kamp çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Teknik direktörün liderliğinde, mavi-lacivertli futbolcular her geçen gün tempoyu artırarak adeta ter döküyor. Adana Demirspor Teknik Direktörü Koray Palaz, krize dönen konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Bolu'nun doğal atmosferinde çalışmalarını sürdüren Adana temsilcisi, teknik direktör Koray Palaz yönetiminde yoğun ve disiplinli bir kamp süreci geçiriyor. Takımın başında ilk sezonunu geçirecek olan Palaz, futbolcuların istekli ve hırslı tavrından memnun olduğunu dile getirdi.

Hazırlık süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Koray Palaz, “Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Bu kamp dönemi hem takım olgusunu geliştirmek hem de oyuncuların fiziksel seviyesini üst noktaya taşımak açısından çok önemli. Oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunum. Hedefimiz, sezona hazır ve güçlü bir şekilde başlamak” dedi.

İlkhaber gazetesinde yer alan habere göre; kamp boyunca hem bireysel gelişime hem de takım oyununa odaklanan Adana Demirspor, önümüzdeki günlerde beklenen yeni hazırlık maçlarıyla da eksiklerini görmeyi planlıyor. Taraftarına mücadeleci ve keyif veren bir takım izlettirmeyi hedefleyen mavi-lacivertliler, sezon öncesi moral ve motivasyon açısından da iyi bir noktada yer alıyor.

Hazırlık maçları kapsamında Kocaelispor ve Manisa FK'ya yenilen Adana Demirspor, lig programına göre 11 Ağustos 2025 tarihinde Esenler Erokspor’a konuk olacak, 16. Ağustos 2025 tarihinde ise Çorum FK’yı ağırlayacak.

SPOR Haberleri

Adana Demirspor'da rekor üstüne rekor! -40 puana düştü!
Adana'da liseli gençlerin maç heyecanı çıkan kavgayla yarıda kaldı
FIFA’dan Adana Demirspor’a 12 puan silme cezası
Adana 01 FK’dan Karaman maçı öncesi taraftara çağrı
Adanaspor’un FIFA’daki dosya sayısı 11’e çıktı