Adana Demirspor'da da forma giyen futbolcu Türkiye'den ayrılıyor!

Beşiktaş'a Adana Demirspor'dan transfer olan 32 yaşındaki Norveçli sağ bek Jonas Svensson, Türkiye'den ayrılıyor.

Beşiktaş'la sözleşme feshi konusunda anlaşan Norveçli futbolcu Jonas Svensson'un yeni takımı belli oldu. Deneyimli sağ bek, eski takımı Rosenborg'a transfer olmaya hazırlanıyor.

FESİH GÖRÜŞMELERİ TAMAMLANDI

Takımının Antalya kampında yer almayan Svensson, Beşiktaş'la yaptığı sözleşme fesih görüşmelerinde anlaşma sağladı. Bu gelişme üzerine 32 yaşındaki oyuncunun yeni takımı da belli oldu.

SVENSSON YENİDEN ROSENBORG'A DÖNÜYOR

Deneyimli sağ bek oyuncusu Jonas Svensson, 9 yıl önce veda ettiği eski takımı Rosenborg'a geri dönmeye hazırlanıyor. Svensson'un altyapısından yetiştiği takımla her konuda anlaşma sağladığı ve transfer için geri sayıma geçtiği öğrenildi.

SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş'la bu sezon 10 maça çıkan Svensson, bu maçlarda 2 golün pasını verdi. Deneyimli oyuncunun siyah-beyazlılarla sözleşmesi sezon sonunda sona erecekti.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da muhtarlar Vali Mustafa Yavuz ile bir araya geldi
Süreyya Yavuz huzurevi sakinleriyle bir araya geldi
Adana’da sazangiller için 3 aylık av yasağı
Adana’da Yeşilay Haftası’nda pedallar sağlık için döndü
Adana’da 2026 yaz alarmı: En bunaltıcı dönem açıklandı