Adana'nın Feke ilçesi sınırlarında çıkan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Yangın, saat 13.30 sıralarında ilçeye bağlı Güzpınarı Mahallesi sınırlarında ormanlık alanda çıktı. Dumanları görenler, durumu Orman Bölge Müdürlüğüne bildirdi. Bölgeye havadan ve karadan çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın söndürme helikopterleri kısa sürede bölgeye ulaşarak ilk müdahaleyi yaptı. Ardından bölgedeki engebeli arazi şartlarına rağmen karadan ekipler ulaştı.
Ekiplerin koordineli çalışması sayesinde alevler daha fazla yayılmadan çevresi sarılarak kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale ile yangın söndürülürken, soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
YAŞAM Haberleri
Serbest kalan Hande Erçel’in ifadesi ortaya çıktı! ‘Hakan Sabancı’ sorusuna da cevap verdi
Adanalı müteşebbis kadın, annesinin ismini markalaştırdı
Bin 433 sentetik ecza ele geçirildi
Kozan Barajı doldu: Yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 60’a yükseldi
Adana'da sosyal medyada suç örgütü propagandası yapan 94 şüpheliye işlem yapıldı