Adana İl Sağlık Müdürü Nacar’a, anlamlı hediye 

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Adana Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli’nin anlamlı hediyesi karşısında duygulandı ve teşekkür etti.

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Adana Orman Bölge Müdürü Sayın Tahsin Etli’yi müdürlüğümüzde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve orman teşkilatından emekli orman mühendisi olan merhum babam Ali Nacar’ın hatırasına hediye ettikleri anlamlı armağan için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum. Doğaya ve insana hizmeti bir ömür vazife bilen orman camiamızın bu zarif vefası, bizleri derinden onurlandırmıştır” dedi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Orman Mühendisi merhum babası Ali Nacar’dan hayata dair çok şeyler öğrendiğini ifade ederek, “Bizlere sadece ağaçları, toprağı, doğayı değil; sabrı, emeğin değerini ve kök salmanın anlamını da öğretti. O, sadece ağaçlara değil; insanlara da umut aşılayan bir insandı. Hayatımın her mevsiminde, izini taşıyorum” diye konuştu.

GÜNDEM Haberleri

“Geleceğin Liderleri Akademisi” eğitimi düzenlendi
Murat Sancak'tan sonra Metin Korkmaz da gözaltına alındı
Adana’da kuvvetli sağanak ve saatte 75 km’ye ulaşan fırtına bekleniyor
İl Sağlık Müdürü Halil Nacar Final Okulları’nda öğrencilerle buluştu
Sarıçam’da “Hayırlı Günler Komşum” ve “Derdin Derdimizdir Sohbetleri” hız kesmeden sürüyor