Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar: “Vatandaşlarımıza nitelikli hizmet sunmak için sahadayız”

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Seyhan’da bulunan Melek-Muhsin İki Kardeş Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmak ve sahadaki ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Seyhan ilçesindeki Melek-Muhsin İki Kardeş Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Uzm. Dr. Halil Nacar, merkezde yürütülen çalışmaları inceledi.

Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Uzm. Dr. Halil Nacar, birinci basamak sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında bilgi aldı. Merkezde tedavi için bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Uzm. Dr. Halil Nacar, talepleri dinleyerek notlar aldı.

Sağlık çalışanlarına teşekkür etti

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, birinci basamak sağlık hizmetlerinin vatandaşlara en yakın noktada sunulan temel sağlık hizmetleri arasında yer aldığını belirtti.

Uzm. Dr. Halil Nacar, “Birinci basamak sağlık hizmetlerinin kalitesini her geçen gün artırmak ve vatandaşlarımıza kendi mahallelerinde en konforlu, nitelikli hizmeti sunabilmek adına yürütülen çalışmaları değerlendirdik. Büyük bir özveriyle görev yapan değerli hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar dilerken, hizmet almaya gelen hemşehrilerimizle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tüm mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNDEM Haberleri

Adana'da denize girişler yasaklandı
Sunar NP kahve atıklarını biyobozunur ham maddeye dönüştürdü
Bakız İnşaat’tan Çukurova’da modern konut hamlesi
Gönüllü genç sandalıyla Seyhan Nehri’ni temizledi
Beta Enerji İSO İkinci 500 listesinde 31 basamak yükseldi