Adana KOM şubeden çek - senet çetesine dev operasyon

Sıcak gelişme...

Geçtiğimiz günlerde (24 Nisan 2020) Adana'nın Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi Emin Ağa Caddesi’nde meydana gelen olayda Fatih Turan isimli şahıs hayatını kaybetmiş ve sonrasında Adana KOM şube tarafından geniş kapsamlı bir operasyonla 10’dan fazla kişiyi gözaltına almıştı. 

Edinilen bilgilere göre, uzun zamandır teknik ve fiziki takipte olan zanlıların şu dakikalarda Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.

Daha önce de, (2011 yılında) Adana’da polisin bir yıllık teknik ve fiziki takibinin ardından düzenlenen ’Yaprak Dökümü’ operasyonunda, aralarında 4 kişinin öldürülmesi olaylarının da bulunduğu 18 ayrı suçun faili olduğu iddia edilen 13 kişilik çete çökertilmiş ve çetenin lideri olduğu ileri sürülen B.Z.'nin eşi, kayınvalidesi ve baldızını öldürttüğü iddia edilmişti. 

Öte yandan çete içerisinde çek - senet tahsilatı yapan bir polis ve bir mübaşir bulunuyordu.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da sahipsiz hayvanların yüzde 64’ü barınak ve yaşam alanlarına alındı
Adana’da sulama kanalına giren 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Kozan'da araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Adana’da anız yakanlara dekar başına 698 lira ceza
Mustafa Nuri Çomu üst üste ikinci kez Türkiye’nin en güçlü 4’üncü genç CEO’su oldu