Adana Lezzet Festivali’nde, Başkan Vekili Güngör Geçer stantları gezdi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, festival alanında Adana’nın eşsiz lezzetlerini ve kültürel zenginliklerini yakından inceledi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, dün 9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ni ziyaret ederek stantları gezdi. Başkan Vekili Geçer, belediyelerin hazırladığı Adana mutfağına özgü lezzetleri tatmanın yanı sıra, festival kapsamında sergilenen kültürel değerleri de yakından inceleme fırsatı buldu.

Festival alanında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Geçer, Adana’nın gastronomi ve kültür alanındaki zenginliklerinin uluslararası alanda tanıtılmasının önemine dikkat çekti. Başkan Vekili, festivalin sadece lezzetleri buluşturmakla kalmayıp aynı zamanda farklı kuşaklardan insanları bir araya getirerek sosyal bağları güçlendirdiğini vurguladı.Adana’nın dört bir yanından gelen üretici ve aşçılar, festival süresince gelen ziyaretçilere eşsiz tatlar sunarken, el emeği göz nuru ürünler de sergilendi. Bugün ise festivalin son günü; Adana halkı ile ziyaretçiler, şehrin mutfağının ve kültürünün tadını çıkarmaya devam edecek. Yetkililer, katılımcıları festival coşkusuna ve lezzet şölenine davet etti.

GÜNDEM Haberleri

Bahis skandalında 2. dalga! Adana'dan kimler var!
Fatma Sütcü Kardiyoloji Merkezi’nin temeli atıldı
OTB’de yıl sonuna kadar arsa metrekaresi 200 TL: Vali Köşger’den yatırımcılara çağrı
TTI İzmir Fuarı’nda Adana standına yoğun ilgi
CHP Adana İl Başkanlığı'ndan ‘Adalet Buluşması’ çağrısı