Adana Metal Ahalisi’nden “Adana’nın müzik hafızası” söyleşisi

Adana Metal Ahalisi Müzik ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Adana Müzik Söyleşileri’nin ilk programı, “Adana’nın müzik hafızası” başlığıyla 27 Haziran Cumartesi günü Adana İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek.

Adana’da müzik kültürüne yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Adana Müzik Söyleşileri başlıyor. Adana Metal Ahalisi Müzik ve Kültür Derneği tarafından hayata geçirilen program, müzik dünyasından isimleri ve kentin müzik hafızasına iz bırakan hikâyeleri Adanalılarla buluşturacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen söyleşi serisinin ilk konuğu Parallel olacak. Programda “Adana’nın müzik hafızası” başlığı altında kentin müzik geçmişi, kültürel birikimi ve yerel müzik belleğine dair değerlendirmeler yapılacak.

Adana İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek etkinlik, 27 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Yaş sınırının bulunmadığı programa katılım ücretsiz olacak.

Adana Metal Ahalisi Müzik ve Kültür Derneği tarafından yapılan duyuruda, Adana Müzik Söyleşileri’nin uzun soluklu bir kültür ve söyleşi projesi olarak planlandığı belirtildi. Program kapsamında müzik dünyası başta olmak üzere farklı alanlardan konukların kendi müzik öykülerini ve deneyimlerini paylaşması hedefleniyor.

Etkinliğin, Adana’nın kültür ve sanat yaşamına katkı sunması ve kentte müzik etrafında yeni bir buluşma alanı oluşturması bekleniyor.

GÜNDEM Haberleri

Vali Mustafa Yavuz: “Adana’da huzur ve güven ortamını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz”
Adana’da taziye evinde silahlı kavga kamerada: Çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi
Adana’da parktaki OED cihazını çalan şüpheli tutuklandı
Seyhan’da fırın ve pastanelere hijyen denetimi gerçekleştirildi
Eski polis memuru Ergün Karakaya’nın öldürüldüğü silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı