Adana OSB'de büyük çapta yangın çıktı

Sıcak gelişme...

Adana’nın Sarıçam ilçesinde yer alan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada yangın çıktı.

Haber merkezimize ulaşan fotoğraflarda yangının Adana Organize Sanayi Bölgesi'ne paralel olan otoyoldan net olarak görülüyor. Yangının büyümesi üzerine AFAD Adana ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait helikopterler de olay yerine ulaştı. 

Bugün yangın çıkan fabrikanın Türkiye çapında hizmet veren ve Adana sanayisinin büyük yatırımlarından biri olan Omnia Nişasta olduğu öğrenildi. Omnia Nişasta'nın Adana iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı Fatih Tosmur’a ait olduğu öğrenildi.

Adana OSB'ye bağlı itfaiye birlikleri başta olmak üzere, ilçe belediyeler ve Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve çok sayıda ambülansın yola çıktığı öğrenildi.

Adana Büyükşehir Belediye itfaiyesi, Adana AFAD ekipleri, Adana OSB itfaiyesinden sonra çevre illerden de çevre illerden de itfaiye ekipleri çağrıldı. Nişasta bölümünde çıkan yangının diğer alanlara sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Elimize ulaşan ilk fotoğrafları yayınlıyoruz.

Ayrıntılar gelecek...

GÜNDEM Haberleri

Kozan’da üretim alanları mercek altına alındı
Beyazevler Otoban Bağlantı Yolu’nda asfalt çalışması
Kozan’da sıcaktan bunalan gençlerin adresi Alapınar Göleti oldu
Sarıçam’da ormanlık alanda mahsur kalan kişi kurtarıldı
Adana Lider Koleji Öğrencileri Londra Yaz Okulu Programını Başarıyla Tamamladı