Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin başvurusu kabul edildi.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından yürütülen Sivil Katılım Programı çerçevesinde, Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin başvurusu kabul edildi.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülen Sivil Katılım Programı çerçevesinde, Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ADSİAD) başvurusu kabul edildi.

Başvuru kapsamında, Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ADSİAD), Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan Adana Yeşil Dönüşüm Koordinasyon Merkezi Projesi’nin lansman toplantısı, 25 Ocak 2025, Cumartesi günü saat 11:00’de Adana Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenecek.

GÜNDEM Haberleri

Seyhan’da Muhtarlar Günü buluşması
Adana'da 2 gencin öldüğü kazada sürücü tahliye edildi: Aileler gözyaşlarına boğuldu
Beta Enerji'den Romanya'nın enerji depolama altyapısına 250 MVA'lık trafo
Adana dahil 22 ilde DEAŞ operasyonu: 59 şüpheli yakalandı
Yüreğir İmar AŞ’de genel kurul ve huzur hakkı krizi iddiası