Adana Şehir Hastanesi'nde tadilat başladı

Dış cephe önüne kurulan geniş iskele, inşaat aşamasında yapılan bir hatanın düzeltilmesi gerekçesiyle mi yapılıyor?

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Mart 2015'te inşasına başlanan, Eylül 2017'de hastaları kabul eden Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, dış cephe tadilatı başladı.

Rönesans, aralarında Adana Şehir Hastanesi'nin de bulunduğu 5 hastaneyi yaklaşık 1 yıl önce  Danimarkalı ISS Facilities'e devretmişti.

2022 yılı Şubat ayında hastanenin dış cephesinin bir bölümüne kurulan iskelenin, bugünlerde hastanenin büyük bir bölümüne kurulması dikkat çekti.

İskelenin dış cephe boyası, mantolama gibi bir işlem için mi kurulduğu yoksa genel çapta bir tadilat mı başladığı henüz bilinmiyor.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da 15 yeni ambulans hizmete girdi: Vali Köşger törenle teslim etti
274 temsilcinin katıldığı ÖZGE Tanıtım Toplantısı Adana’da yapıldı
“Geleceğin Liderleri Akademisi” eğitimi düzenlendi
Murat Sancak'tan sonra Metin Korkmaz da gözaltına alındı
Adana’da kuvvetli sağanak ve saatte 75 km’ye ulaşan fırtına bekleniyor