Adana Valiliği'nden Covid-19 tanısı konulan sağlık çalışanları açıklaması

Adana Valiliği, Covid-19 Tanısı Almış Hekim Sayısının En Yüksek Olduğu İller Arasında Adana'nın da Bulunduğu” İddiaları Hakkında Basın Bülteni yayınladı

Adana Valiliği, Türk Tabipler Birliği'nin Adana'da sağlık çalışanlarından 3474 kişide koronavirüs tanısı konulduğu ve tanı konulan en yüksek iller arasında Adana'nın da yer aldığı iddialarına açıklama ile yanıt verdi.

Yapılan o açıklama:

Bazı sosyal medya hesaplarında, “Türk Tabipleri Birliğinin 3474 sağlık çalışanının Covid-19 tanısı aldığı ve tanı almış hekim sayısının en yüksek olduğu iller arasında Adana'nın da bulunduğu” iddialarının yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Sosyal medyada yer alan bu tür paylaşımlar asılsız olup gerçeği yansıtmamaktır.

Ayrıca Dünya Sağlık Örgütünce pandemi ilan edilen Covid-19 salgını ile mücadeleyi ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de büyük bir özveriyle sürdüren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

GÜNDEM Haberleri

Seyhan’da hafta sonu asfalt mesaisi: Kuyumcular Mahallesi’nde çalışmalar sürüyor
Vali Mustafa Yavuz esnafla buluştu: “Hemşehrilerimizin sesine kulak veriyoruz”
Yüreğir’de 30 Ağustos coşkusu: Çocuklar satranç turnuvasında buluştu
CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin: “Aleviler ve Nusayriler yalnız değildir”
Seyhan’da hafta sonu temizlik mesaisi: Ekipler iki mahallede sahaya indi