Adana Valisi Elban: “Gazeteciler zor şartlarda doğru bilgiyi vermek için mücadele ediyor”

Adana Valisi Süleyman Elban, gazetecilerin zor şartlar altında doğru bilgiyi en kısa sürede vatandaşa aktarmak için mücadele ettiğini söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Vali Süleyman Elban basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Vali Elban, basın mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin çok zor ve önemli olduğunu ifade etti.

Gazetecilerin zorlu şartlar altında doğru bilgiyi en kısa sürede vatandaşa ulaştırmak için mücadele ettiğini belirten Vali Elban, "Gazetecilik çok önemli mesleklerin başında geliyor. Vatandaşın doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesi için gazetecilere ihtiyacımız var. Bu nedenle mesleği çok önemsiyor ve gazetecilere değer veriyoruz" dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise gazetecilerin bir çok sorunu olduğunu Vali Elban'ın da bu sorunların aşılması konusunda her zaman gazetecilerin yanında olduğunu ifade etti.

Programa bir çok gazeteci ve kamu kurum müdürleri katıldı.

GÜNDEM Haberleri

Yol-İş Adana Şubesi’nde seçim heyecanı
Ceyhan’daki dev projede yeni aşama tamamlandı
Malatya’da feci otobüs kazası: 4 kişi hayatını kaybetti
12 milyonluk kuyumcu soygunu gerçekleştiren iki şüpheli Adana yolunda yakalandı
Karataş’ta uçurtma şenliği heyecanı