Adana’nın Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde yaşayan 15 yaşındaki Hiranur Sütçü, anne ve babasının hastanede bulunduğu sırada evden ayrıldı.
Küçük kardeşlerine “Ben amcamlara gidiyorum” diyen Hiranur’un eve dönmemesi üzerine ailesi yakınlarıyla irtibata geçti. Kızlarının amcasına gitmediğini öğrenen aile, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.
Hiranur’un görme engelli olduğunu ve çok az görebildiğini belirten baba Adem Sütçü, kızının hayatından endişe ettiklerini söyledi.
Sütçü, “Kızım 24 Temmuz’da evden ayrıldı, bir daha geri dönmedi. Kızım görme engelli ama çok az görüyor. Hem biz hem de emniyet kızımı her yerde arıyor. Kullandığı telefonu arıyoruz ama kapalı. Kızımı görenlerin ya da yerini bilenlerin insanlık adına polise haber vermelerini istiyorum” dedi.