Adana’da 2 aylık kız çocuğunun ölü bulunduğu ev kundaklandı

Adana'da 2 aylık kız çocuğunun ölü bulunduğu ev pet şişeyle benzin dökülerek kundaklandı. Evin kapısı ve penceresinde maddi hasar meydana geldi.

Pazartesi günü Seyhan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde, Suat ve Ayşegül T. çiftinin yaşadığı evden kötü kokular gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis kapıyı açtırınca acı tablo ile karşılaştı. 2 aylık kız bebeğinin cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bebeğin ise 1 hafta önce öldüğü ve ailenin durumu fark etmediği ortaya çıktı. Anne tutuklanırken firari babanın yakalama çalışmaları devam ediyor.

"Bebeğin ölü bulunduğu evi kundakladılar"

Kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler, 2 aylık kız bebeğin ölü bulunduğu eve geldi. Pet şişe içerisindeki bulunan benzini evin penceresine ve kapısına dökerek ateşe verdi. Ardından olayı gerçekleştiren kişi veya kişiler kaçarak izini kaybettirdi. Durumu fark eden mahalle sakini itfaiye ve polise haber verdi. Bölgeye gelen itfaiye ekibi yangını büyümeden söndürdü. Evin kapısında ve penceresinde maddi hasar meydana geldi.

Polisin kundakçıları yakalama çalışmaları devam ediyor.

YAŞAM Haberleri

Adana’da otomobil sulama kanalına düştü
Gratis’ten Dev Hamle: Adana Lojistik Merkezi Açıldı, İlk Sevkiyat Gerçekleşti
Portakal Çiçeği Karnavalı'na yağmur engeli
Sahil kenarındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor
Down sendromlu Gülayfer'in gelinlik hayali gerçek oldu