Adana’da 2 taş eser ele geçirildi

Adana’da polisin şüphelenip durduğu otomobilde tarihi olduğu değerlendirilen 2 taş eser ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri Sarıçam ilçesinde şüphelendikleri bir otomobili durdurup arama yaptı.

Yapılan aramada otomobilde taş eser ele geçirildi. Otomobil sürücüsü S.D. gözaltına alındı. Polis, taş eserleri Adana Müze Müdürlüğüne götürerek hangi döneme ait olduğunun ve sahte olup olmadığının belirlenmesini talep etti.

Müzeden gelen ilk yanıt, taşların tarihi eser olarak değerlendirilebileceği ancak sahte mi gerçek mi olduğu, hangi döneme ait olduğunun yapılan incelemeden sonra ortaya çıkacağı yönünde oldu.

YAŞAM Haberleri

Yamaçtan kopan kaya yola düştü
Emekli ve memurlar için tatil teklifi Meclis'te
Ceyhan Belediyesi Yağışlara Karşı Teyakkuzda
Yumurtalık'ta şiddetli yağışlara karşı hızlı müdahale...
Metrekareye 72 kg yağmurun yarattığı sorunlara Büyükşehir aralıksız müdahale ediyor.