Adana’da 29 kişi boğulunca polis çocukları yüzme kursuna başlattı

Adana polisi bu yıl sulama kanallarında çoğu çocuk 29 kişi boğulunca, hazırlanan projeyle çocukları yüzme kursuna başlattı.

Adana'da bu yıl sulama kanallarında 10 ay boyunca çoğu çocuk 29 kişi hayatını kaybetti. Polis hayatını kaybedenlerin yüzme bilmediğinin tespit edilmesi üzerine ölümlerin önüne geçmek için proje hazırladı.

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı "ÇOGEP" çerçevesinde hazırlanan "Sevgiyle Büyüyoruz" projesi çerçevesinde Seyhan ilçesi Bey Mahallesi Orhangazi Ortaokulundan 20 çocuk Atatürk Yüzme Havuzunda yüzme kursuna başladı.

Bir eğitmen eşliğinde yüzme öğrenen çocuklar polise teşekkür edip, en büyük hayallerinin yüzme hocası olmak olduğunu, polis sayesinde yüzmeyi öğrendiklerini söyledi.

YAŞAM Haberleri

Adana’da Ortak Ses: “Oya Tekin Serbest Bırakılsın”
Adana Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ediyor
Adana’da bir yanda kar, bir yanda bahar
Şehit polisin adı memleketi Feke’de okula verildi
Akdam'da 1000 fidan toprakla buluştu