Adana’da, 3. Kamu Spor Oyunları başlıyor!

29 Eylül–28 Kasım tarihleri arasında 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilecek 3. Kamu Spor Oyunları için başvurular 26 Eylül’e kadar e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Adana’da üçüncüsü düzenlenen Kamu Spor Oyunları’nın tanıtım toplantısı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Toplantıya İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, kurum temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan Loğoğlu, bu yıl oyunların “Gelin sporda buluşalım” sloganıyla gerçekleştirileceğini belirtti. 29 Eylül’de başlayıp 28 Kasım’a kadar sürecek turnuvanın, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılacağını ifade eden Loğoğlu, organizasyonun amacının kamu kurumları çalışanlarını sporda bir araya getirmek, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirmek olduğunu söyledi.

Basketbol, voleybol, masa tenisi ve ayak tenisi branşlarının yer aldığı oyunlara katılmak isteyenler, başvurularını e-Devlet Kapısı üzerinden Spor Bilgi Sistemi aracılığıyla 26 Eylül’e kadar yapabilecek. Loğoğlu, “3. Kamu Spor Oyunları’nın dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendireceğine inanıyorum. Tüm kurumlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

GÜNDEM Haberleri

Tarım işçilerini taşıyan minibüs kazasında sürücüye 10 yıl hapis cezası
Genç DAİMFED'den geleneksel buluşma
Vali Yavuz: "10 bin 660 personel ile sahada olacağız"
Bayram sofralarında sağlığın anahtarı ölçülü tüketimde gizli
Oya Tekin için özgürlük çağrısı yapıldı