Adana’da 3 mahalleye uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı

Adana’da narkotik polisinin Seyhan ilçesindeki 3 mahallede düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda sentetik hap, esrar, hint keneviri ve ruhsatsız tabancalar ele geçirilirken, şüphelilerden 4’ü tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik çalışmalar kapsamında Seyhan ilçesinde operasyon düzenledi.

Polis ekipleri, Barbaros, Kocavezir ve Şakirpaşa mahallelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 5 bin 917 sentetik hap, 1 kilo 781 gram esrar, 5 kök hint keneviri, 4 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 186 fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÜNDEM Haberleri

Keyhıdır, tarım sektörünün sorunlarına dikkat çekti
Kozan’da fırtına ev ve ahırın çatısını uçurdu
Adana’da 29 Ekim’de toplu taşıma ücretsiz olacak
Zeydan Karalar, Seyhan Ziraat Odası yönetimiyle buluştu
Kozan’da tekel bayisine silahlı saldırı