Adana'da 6 noktada çıkan orman yangını söndürüldü

Adana'da 6 noktada çıkan yangın orman yangını ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangında 5 dönümlük alan zarar gördü.

Adana'nın Feke ilçesinde ormanlık alanda 6 noktada çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

İlçe merkezine bağlı Akkaya, Tenkerli ve İncirci mahallelerindeki ormanlık alanda kısa aralıklarla 6 noktada gece saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Feke, Kozan ve Saimbeyli Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesiyle yangınlar, kısa sürede kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Jandarma, yaklaşık 5 dönümlük alanın zarar gördüğü yangınlarla ilgili araştırma başlattı.

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir'den ''Boş kart'' iddiaları hakkında açıklama geldi! Marketin yetkisi iptal edildi
Adana’da işgale karşı mücadele başladı: Çatalan Barajı çevresindeki işgal ve kaçak yapılar için de mücadele başlayacak mı?
Seyhan Belediyesi'nde uzlaşı sağlandı: Ödemeler başladı
Sevil Aydar ''Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.''
Kozan’da arıların korunmasına yönelik çalışma başlatıldı