Adana’da eski DSP'li Milletvekili ile yeni İyi Partili Belediye Başkanı arasında "Kim daha CHP’li” tartışması

Geçmişte DSP'de siyaset yapan ve daha sonra CHP'den Adana Milletvekili seçilen Tuncay Karaytuğ ile İYİ Parti'ye katılan eski Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin arasında sosyal medyada "CHP'lilik" polemiği yaşandı.

Geçmişte DSP saflarında siyaset yapan, daha sonra CHP'den Adana Milletvekili olarak TBMM'de görev alan Tuncay Karaytuğ ile eski Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin arasında sosyal medyada dikkat çeken bir tartışma yaşandı.

Tartışma, Karaytuğ'un Soner Çetin'e yönelik yaptığı "Sen CHP'li miydin Soner?" paylaşımıyla başladı.

Bu sözlere yanıt veren Çetin ise, "Sen DSP'deyken de ben CHP'liydim" ifadelerini kullanarak karşılık verdi.

Karşılıklı açıklamaların devamında Karaytuğ, "Soner Çetin, sen İYİ Partili olduğun gün sana yazıklar oldu" sözleriyle eleştirisini sürdürdü.

Çetin ise yaptığı son paylaşımda, "Yazıp yazıp siliyorum, boşver değmez" ifadelerini kullandı.

SİYASET Haberleri

CHP Adana’da üç ilçeye yeni başkan: Yüreğir, Çukurova ve Ceyhan’da atamalar yapıldı
Faruk Aytek ve Hüseyin Yayman’dan AK Parti Adana İl Başkanlığına ziyaret
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan’dan Pozantı ziyareti
Müzeyyen Şevkin’den akademik liyakat ve eşitlik çağrısı
Oya Tekin’den tutukluluğa tepki: “Çocuklarıma ve memleketime kavuşmak için ne yapmalıyım?”