Adana’da geri dönüşüm fabrikası alevlere teslim oldu

Adana'da gece saatlerinde geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangında iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Adana'da gece saatlerinde geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangında iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri dumandan etkilendiği için hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nde bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışması sonucunda fabrikada çıkan yangın söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangına müdahale eden bir itfaiye eri dumandan etkilenerek fenalaştı. Bunun üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından itfaiye eri hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM Haberleri

Adana’da selden geriye ıslak eşyalar, çamurlu yollar kaldı: Evlerini su basan vatandaşlar o anları anlattı
Yusuf Kanlı: Silivri’ye değil, Adana’ya bakın!
Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!
Seyhan’da ekipler gece boyunca görev başındaydı
Konut Kredilerinde Birinci El-İkinci El Ayrımını Kaldırdı