Adana’da gürültü ve abart egzoz denetimi: Sürücülere ceza yağdı!

Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Süleyman Demirel Bulvarı ve Karslılar Mahallesi’nde abart egzoz, yüksek sesli müzik ve tehlikeli araç kullanımıyla ilgili özel denetim gerçekleştirdi.

 

Adana’da trafik güvenliğini sağlamak ve vatandaşların huzurunu korumak amacıyla polis ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleyman Demirel Bulvarı ve Karslılar Mahallesi’nde yoğunlaştırılan kontrollerde sürücülere yönelik uygulama yaptı.

Denetimlerde özellikle abart egzoz kullanan araçlar, yüksek sesli müzik yayını yapan sürücüler ve trafiği tehlikeye sokan davranışlar mercek altına alındı. Kuralları ihlal eden sürücülere cezai işlem uygulandı.

Emniyet yetkilileri, trafik güvenliğini ve şehirdeki yaşam kalitesini tehdit eden unsurlara karşı mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın huzuru için denetimlerimiz aralıksız devam edecek” açıklamasında bulundu.

GÜNDEM Haberleri

GSB Adana Gençlik Merkezi’nde çocuklara kişisel gelişim desteği
Yumurtalık’ta marketlere sıkı denetim: Etiket, fiyat ve son kullanma tarihleri kontrol edildi
Vergi ve SGK borcu bulunan esnafa kredi imkânı: Adana Kasaplar Odası duyurdu
Yüreğir’de gelinlikçi mağazası kundaklandı: Boşanma aşamasındaki eşi gözaltına alındı
Vali Mustafa Yavuz kaymakamlarla buluştu: İlçelerin öncelikleri değerlendirildi