Adana'da kaçak içki operasyonu

Operasyonda bin 945 şişe etil alkol, içki yapımında kullanılan 521 adet kit ele geçirildi

Adana'da düzenlenen operasyonda bin 945 şişe etil alkol, içki yapımında kullanılan 521 adet kit ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, Yeşiloba Mahallesi'nde 2 farklı adres ve bir araçta kaçak içki olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Polis 3 ayrı adrese yaptığı baskında bin 945 şişe etil alkol, içki yapımında kullanılan 521 adet kit ele geçirdi. 

Polis S.Y. ve H.Y. isimli iki zanlıyı da gözaltına aldı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan S.Y. nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanırken, H.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir'den ''Boş kart'' iddiaları hakkında açıklama geldi! Marketin yetkisi iptal edildi
Adana’da işgale karşı mücadele başladı: Çatalan Barajı çevresindeki işgal ve kaçak yapılar için de mücadele başlayacak mı?
Seyhan Belediyesi'nde uzlaşı sağlandı: Ödemeler başladı
Sevil Aydar ''Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.''
Kozan’da arıların korunmasına yönelik çalışma başlatıldı