Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, kadın muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenledi. Kent Meydanı Kadın Akademisi’nde gerçekleştirilen buluşmada, mahallelerde yaşanan sorunlar, vatandaşlardan gelen talepler ve yerel yönetimin hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar gündeme geldi.
Mahallelerden gelen talepler değerlendirildi
Toplantıda söz alan muhtarlar, görev yaptıkları mahallelerde karşılaştıkları ihtiyaçları ve vatandaşların beklentilerini dile getirdi. Özellikle kadınlara ve çocuklara yönelik sosyal hizmetlerin geliştirilmesi, yeni projelerin belirlenmesi ve mevcut çalışmaların mahallelerin koşullarına göre şekillendirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
İş birliği vurgusu yapıldı
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi yetkilileri, kadınlara yönelik hizmetlerin geliştirilmesinde mahalle muhtarlarının deneyim ve önerilerinin önemli olduğunu ifade etti. Yerel yönetim ile muhtarlıklar arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin ele alındığı toplantı, karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.