Adana’da kadına şiddet: Çocuğu babasını iterek tepki gösterdi

Adana’nın Çukurova ilçesinde bir erkek, boşanma aşamasında olduğu öne sürülen eşini çocuklarının gözü önünde darbetti. Çocuklardan biri annesinin yere düştüğünü görünce babasını iterek tepki gösterirken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, öğle saatlerinde Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi Şair Hasibe Hatun Caddesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen erkek ile çocuklarını görmek için bölgeye gelen ve boşanma aşamasında olduğu öne sürülen eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine erkek, kadını çocuklarının gözü önünde darbetti.

Çocuğu babasına tepki gösterdi

Annesinin aldığı darbeler sonucu yere düştüğünü gören çocuklardan biri, babasını iterek saldırıya tepki gösterdi. Şüphelinin daha sonra çocukları otomobile bindirmek için ittiği görüldü.

Yaşanan şiddet anları çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da kritik görev değişikliği: Gökboğa’nın görevi sona erdi
Adana Barosu 34. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri tamamlandı
Kozanlı çiftçilere verimli sulama eğitimi
Kozan'da 18 araca yüksek sesle müzik ve abartı egzoz kullanımından 338 bin TL ceza
Türkiye'nin en büyük lagünü Akyatan alarm veriyor: Geceleri oksijen sıfıra düşüyor