Adana'da maden sahaları ihaleye çıkacak

Genel Müdürlüğün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Adana, Adıyaman, Malatya ve Kayseri'de bulunan maden sahalarını ara ya da uç ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartı ile ihale edecek.

Genel Müdürlüğün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Adana, Adıyaman, Malatya, Kayseri'de bulunan ER.3274220 sayılı 4'üncü grup maden sahası ara ya da uç ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartı ile ihale edilecek. İhale, kapalı teklif ve açık artırma usulü ile yapılacak.

AA'nın haberine göre, ihalesi yapılacak sahalara ilişkin bilgiler bugünden itibaren "http://www.mapeg.gov.tr/" adresinde ilan edilecek. İlanda, tesisi şartlı olarak ihalesi yapılacak sahanın ihale şartnamesi, koordinat bilgisi, alanı ve ihale tarihi yer alacak.

GÜNDEM Haberleri

Seyhan’da hafta sonu asfalt mesaisi: Kuyumcular Mahallesi’nde çalışmalar sürüyor
Vali Mustafa Yavuz esnafla buluştu: “Hemşehrilerimizin sesine kulak veriyoruz”
Yüreğir’de 30 Ağustos coşkusu: Çocuklar satranç turnuvasında buluştu
CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin: “Aleviler ve Nusayriler yalnız değildir”
Seyhan’da hafta sonu temizlik mesaisi: Ekipler iki mahallede sahaya indi