Adana’da Polis Haftası’nda anlamlı buluşma

Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, Polis Haftası kapsamında İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı ziyaret etti.

Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ve beraberindeki jandarma personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Polis Haftası’nın anlam ve önemi ele alınırken, aynı vatan uğruna görev yapan polis ve jandarma teşkilatlarının dayanışması vurgulandı. İki kurumun kamu düzeninin sağlanması ve vatandaş güvenliğinin temininde yürüttüğü koordineli çalışmaların önemine dikkat çekildi.

Buluşmada, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak sorumluluk bilinciyle hareket edilmesinin gerekliliği de dile getirildi.

GÜNDEM Haberleri

Umuma açık alanda kurban kesene 4 bin 810 TL ceza
Adana’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz olacak
Ceyhan’ın ilk araç üst geçidinde çalışmalar sürüyor
Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: "Siyasi zorbalığa ve siyasi eşkıyalığa asla izin vermeyiz"
Adana’da ücretsiz kurban kesim noktaları açıklandı