Adana’da polisleri vuran şahıs saklandığı evden böyle alındı

Adana'da uyuşturucu ve silah ticareti suçundan aranan şahıs, ev aramasına gelen 2 polis memurunu yaraladı.

Adana'da uyuşturucu ve silah ticareti suçundan aranan şahıs, ev aramasına gelen 2 polis memurunu yaraladı. Saldırganın kaçtığı evden alınma anı böyle görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 1327 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu ve silah ticareti suçundan aranması olan Süleyman Işık'ın evde olduğunu tespit eden polisler almaya geldi.

Bu sırada Işık, polislerin kendisini almaya geldiğinde görür görmez balkondan pompalı tüfekle ateş açtı. Bu sırada Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yüreğir Araştırma Ekipleri'nde görevli polis memuru Hasan Arık göğsünden, ismi öğrenilemeyen bir polis memuru ise sırtından yaralandı.

Yaralı polisler ambulansla hastanelere kaldırılırken saldırgan ise arka sokağa kaçtı. Özel Harekat Polislerinin de desteğiyle Işık, saklandığı evden polis ekipleri tarafından alındı. Saldırganın kaçtığı evden alınma anıysa İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi.

YAŞAM Haberleri

Geri dönüşüm merkezini bile uyuşturucu merkezine çevirmişler: 6 kişi tutuklandı
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Ünlü haber spikerlerine uyuşturucu operasyonu
İsimler tek tek açıklandı: İşte bahiste gözaltına alınanlar