Adana'da sahra hastanesi nereye kurulacak?

Başkan Karalar açıkladı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul'da sahra hastaneleri ile ilgili hazırlık açıklamaları sonrasında bir diğer CHP'li büyükşehir başkanı olan Zeydan Karalar'dan da Adana ile ilgili açıklama geldi.

Objektifa.com'a konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Ülkemizi ve Dünyamızı derinden etkileyen Koronavirüs salgınına karşı acil eylem planı çerçevesinde, sahra hastanesi planlaması yapılmıştır. Gerek duyulmadan bu süreci hep birlikte atlatmayı temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan pandemi tedavileri kapsamında kurulacak sahra hastanesinde bin yatakla hizmet verileceği ve kuzey Adana'da bulunan fuar alanı ya da ASKİ Kapalı Spor Salonu kullanılması öngörüldüğü öğrenildi.

GÜNDEM Haberleri

Adana'da feci kaza: Karı koca öldü, 4 yaşındaki çocukları yaralandı
Adana Emniyeti’nden bayram öncesi sürücülere uyarı
Adana’da hapis cezası bulunan 5 firari yakalandı
Adana’da silahlı saldırı: 26 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Eskişehir'de tarihi telif uzlaşısı: Sektörde "Telif Barışı" dönemi başladı