Adana’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Satranç Turnuvası için başvurular başladı.
Adana Büyükşehir Belediyesi destekleriyle gerçekleştirilecek organizasyonun, farklı yaş gruplarından sporcuları bir araya getirmesi hedefleniyor.
Amatör ve profesyonel sporcuların katılımına açık olacak turnuva, 16-17 Mayıs tarihlerinde ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek. Organizasyonda dereceye giren yarışmacılara toplam 192 bin TL nakdi ödül verileceği açıklandı.
Başvurular 14 Mayıs’a kadar sürecek
Turnuvaya katılmak isteyen sporcuların başvurularını 14 Mayıs Perşembe günü saat 12.00’ye kadar tamamlaması gerekiyor. Başvuru işlemlerinin, Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği üzerinden yapılacağı bildirildi.