Adana’da şehir planlaması masaya yatırıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Güngör Geçer, TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi 19. Olağan Genel Kurulu’na katılarak kent estetiği ve şehircilik üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Güngör Geçer, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Mimarlar Odası Adana Şubesi tarafından düzenlenen 19. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Genel kurulda mimarlar ve meslek temsilcileriyle bir araya gelen Geçer, mimarlığın şehirlerin kimliğini ve yaşam kalitesini doğrudan etkileyen temel bir disiplin olduğunu vurguladı. Kent estetiği, planlı yapılaşma ve sürdürülebilir şehircilik konularında mimarların rolünün büyük önem taşıdığını ifade etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak meslek odaları ve teknik disiplinlerle iş birliğine önem verdiklerini belirten Güngör Geçer, kentin geleceğini ortak akıl ve bilimsel yaklaşımla şekillendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Geçer, yeni dönemde görev alacak yönetime başarı dileklerini iletti.

GÜNDEM Haberleri

Ceyhan’da iki tır çarpıştı: 2 sürücü yaralandı
Adana’da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: Şüpheli durumlar UYUMA’ya bildirilebilecek
Feke’de otomobil şarampole devrildi: 2 kişi yaralandı
Karataş’ta gençler müzikle buluşacak: Bağlama ve ritim kursları başlıyor
Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman: “Adana burma bileziği coğrafi işaretle tescillendi”