Adana’da sigara kaçakçılarına geçit yok: 2 kişi yakalandı

Adana'da kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlarda ve uygulamalarda gümrük kaçağı 1 milyon 620 bin doldurulmuş sigara ile 2 milyon 440 bin makaron ele geçirilirken olayla ilgili 2 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri, kent genelinde kaçak sigara ticareti yapan kişilere yönelik belirledikleri adreslere ve uygulama noktasındaki şüphelendiği araçları durdurdu.

Adreslere yapılan baskınlarda ve uygulama noktalarında durdurulan araçlarda gümrük kaçağı 1 milyon 620 bin doldurulmuş sigara ve 2 milyon 440 bin makaron ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından emniyete sevk edildi.

YAŞAM Haberleri

Adana’da Ortak Ses: “Oya Tekin Serbest Bırakılsın”
Adana Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ediyor
Adana’da bir yanda kar, bir yanda bahar
Şehit polisin adı memleketi Feke’de okula verildi
Akdam'da 1000 fidan toprakla buluştu